header bandsontherun

Dit product van de stichting B4Music gaat er van uit dat de artiesten meerdere verschillende etablissementen aandoen in een rondgang, waarbij telkens een optreden wordt verzorgd. Het publiek wordt zo in de intimiteit van een (grand)cafe een drietal optredens gepresenteerd.

In het verleden op nieuwjaarsdag in m.n. het centrum van Blerick georganiseerd. De keuze is aan de toeschouwer/cafebezoeker om in hetzelfde etablissement drie verschillende bands/acts te beluisteren of een band te volgen naar een ander cafe of in een ander cafe naar een andere band te gaan kijken en luisteren. Binnenkort volgt een mededeling over het weer oppakken van dit evenement onder de vlag van de stichting B4Music.

Programma

Zodra hier mededelingen over te doen zijn lees je dat hier en wordt er over op Facebook bericht.

Jaarsponsors

royal ireneadmie